Avera Stucadoors VOF
Diamant 4 | 2719 RX Zoetermeer
Telefoon: 079 - 361 65 47
Fax: 079 - 361 62 11
Mobiel: 06 - 226 037 81
Email: info@avera-stucadoors.nl


Adres Avera Stucadoors in QRCode

Buitengevelisolatie

Is uw gevel aan renovatie toe? Wilt u een betere isolatiewaarde van uw huis of pand dan is gevelisolatie het juiste product voor u.

De geïsoleerde buitengevel slaat warmte uit het gebouw op en geeft deze weer af als er niet meer wordt gestookt of als het buiten erg koud is. Dit voorkomt grote en plotselinge temperatuur wisselingen en is goed voor de kwaliteit en duurzaamheid van het hele pand, u kunt bovendien koude bruggen oplossen waardoor u aanzienlijk minder energie gebruikt.

Voor particulieren is er vanuit de overheid subsidie te krijgen voor het isoleren van uw woning. 

De afwerking van buitengevels is zeer breed er kan een spachtelputz als afwerklaag worden gebruikt, maar ook schuurwerk behoort tot de mogelijkheden. Wij hebben op dit terrein ook een zeer brede ervaring. Avera stucadoors heeft al diverse projecten van klein tot groot tot een goed eindresultaat gebracht.  Vraagt u gerust naar de mogelijkheden.

Houdt er wel rekening mee dat in sommige gevallen een vergunning nodig is voor buiten-stucwerk omdat het aanzicht van uw huis/pand door stucwerk kan veranderen. Informeer bij uw gemeente of dit voor u van toepassing is. Ook kunt u hierover met ons contact opnemen.

Voorbeelden van buitengevel isolatie

Buitengevel Zeeland na oplevering Buitengevel Zeeland vooraf Doorsnede gevelisolatie Gevelisolatie Bergschenhoek Gevelisolatie na Gevelisolatie tijdens