Avera Stucadoors VOF
Diamant 4 | 2719 RX Zoetermeer
Telefoon: 079 - 361 65 47
Fax: 079 - 361 62 11
Mobiel: 06 - 226 037 81
Email: info@avera-stucadoors.nl


Adres Avera Stucadoors in QRCode

Sierpleisters

Wilt u een gezellige, warme sfeer in huis creëren en ook de voordelen hebben van een ijzersterke afwerking? Dan is sierpleister een goede keus. Het kleurassortiment is oneindig, dus wat uw smaak ook is, uw kleur zit erbij.

Sierpleister is er in verschillende soorten, zo is er spachtelputz, barokpleister, minigraniet, granol en rustiekputz. Ook een metallic afwerking behoort tot de mogelijkheden.

In principe is sierpleister overal mogelijk. In nieuwbouwwoningen, maar tevens in de renovatie op risicoplaatsen. Door ons word van te voren gaas aangebracht om scheuren te voorkomen. Er wordt alleen gewerkt met eersteklas pleisters, binnen-buitenkwaliteit, welke in de stucadoorswereld ruimschoots zijn sporen heeft verdiend door elasticiteit, kleurvastheid en levensduur.

De ijzersterke afwerking van sierpleister is ideaal in een gezin met kinderen omdat het stootvast is en goed schoon te maken.

Voorbeelden van sierpleisters

Metallic spachtelputzSpachtelputz trapgatspagtelputz blueSpagtelputz trendy blauw tegen witstrakke hoekSpagtelputzTrendy spachtelputz