Door middel van het aanbrengen van lijstwerk en/of ornamenten zal het sfeereffect volledig in uw huis komen, wat voor huis u ook heeft. In een nieuwe woning kunt u voor strak lijstwerk kiezen. In de wat oudere woningen kan een sierlijst worden toegepast. Daarnaast zijn er andere versieringen zoals ornamenten, consoles, schouwen, spiegels en rozetten. Wij zijn ook gespecialiseerd in het maken van mallen. Tevens kunnen wij ook bestaande lijsten kopiëren en restaureren, kijk hiervoor bij restauratie. Het aanbrengen van lijsten en ornamenten gebeurt met uiterste precisie. Het is dan ook belangrijk dat dit door een vakkundig persoon gebeurt. Lijsten kunnen ook rechtstreeks op plafond of wand getrokken worden, wij beschikken over de juiste kennis. Avera stucadoors kan u altijd een advies geven over de mogelijkheden en wat er past in uw huis.

Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan

Bel mij op 06 - 226 037 81

Jan Avé, Avera Stucadoors

Veel ervaring in een keur aan stijlen

Onze opdrachtgevers zijn zeer divers, de Rijksgebouwendienst, particulieren, aannemers, architecten, museum's, kerken en woningbouwverenigingen. Wij begeven ons het liefst op een zo breed mogelijke markt. Wij beschikken over uitstekende referenties, ook is er een uitgebreide fotocollectie.

Avera Stucadoors is bovendien gecertificeerd als erkend leerbedrijf en aangesloten bij de NOA, Stuckeur en Bedrijfschap Afbouw. Ook zijn wij lid van het Neerlandsch Stucgilde. Mede door deze organisaties staan wij achter ons werk en weet u dat u met een gerenommeerd bedrijf in zee gaat! Ons streven is: kwaliteit leveren voor een redelijke prijs.

Wij zijn aangesloten bij de volgende organisaties voor 100% garantie!

Avera Stucadoors

Jan Ave, Avera stucadoors
Nijenburg 1
2171 CT Sassenheim
Mobiel: 06 - 226 037 81
Email: info@avera-stucadoors.nl
 

QR code


Scan met uw camera

Jan Avé

Avera stucadoors