Pleisterwerk is een zeer strakke afwerking van een wand of plafond. Dat bestaat uit een enkellaags systeem van hand en hechtgips. Dit wordt ook wel glad stucwerk genoemd. Pleisterwerk kan toegepast worden waar een goede draagkrachtige ondergrond aanwezig is.

Pleisterwerk moet als het droog is, gesausd worden met een goed texsysteem, dit om de egale, strakke afwerking te verwezenlijken die u wenst. Ook vanuit praktisch oogpunt, het is dan beter bestand tegen stoten en waterafstotend, dus afneembaar. Avera stucadoors kan ook deze afwerking voor u realiseren. Indien u behang of een sierpleister als afwerking wenst hoeven de wanden niet gesausd te worden.

Wanneer pleisterwerk?

Houdt u van strakke wanden en een nette, frisse aanblik van uw woonkamer of andere ruimtes? Dan is pleisterwerk het juiste product voor u! Glad pleisterwerk geeft wanden en plafonds allure. Het vakmanschap staat garant voor een spiegelgladde muur of plafond.

Vraag geheel vrijblijvend een offerte aanvragen

Heeft u een vraag of wilt u een offerte aanvragen? Gebruik dan onderstaand contactformulier. Wij streven er naar om binnen twee werkdagen na ontvangst contact met u op te nemen.

Vul uw naam in a.u.b.
Vul uw adres in a.u.b.
Vul uw woonplaats in a.u.b.
Vul uw email in a.u.b.
Vul uw telefoonnummer in a.u.b.
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input

Jan Avé, Avera Stucadoors

Heeft u hulp nodig bij uw offerte-aanvraag? U kunt mij gerust even bellen.

Jan Avé
Mobiel: 06 - 226 037 81

Veel ervaring in een keur aan stijlen

Onze opdrachtgevers zijn zeer divers, de Rijksgebouwendienst, particulieren, aannemers, architecten, museum's, kerken en woningbouwverenigingen. Wij begeven ons het liefst op een zo breed mogelijke markt. Wij beschikken over uitstekende referenties, ook is er een uitgebreide fotocollectie.

Avera Stucadoors is bovendien gecertificeerd als erkend leerbedrijf en aangesloten bij de NOA, Stuckeur en Bedrijfschap Afbouw. Ook zijn wij lid van het Neerlandsch Stucgilde. Mede door deze organisaties staan wij achter ons werk en weet u dat u met een gerenommeerd bedrijf in zee gaat! Ons streven is: kwaliteit leveren voor een redelijke prijs.

Wij zijn aangesloten bij de volgende organisaties voor 100% garantie!

Avera Stucadoors

Jan Ave, Avera stucadoors
Tweede Loosterweg 141, Hillegom
Mobiel: 06 - 226 037 81
Email: info@avera-stucadoors.nl
Postadres:
Prinses Marijkestraat 27
2181 RM Hillegom

QR code


Scan met uw camera

Jan Avé


Avera stucadoors