Wij zijn een familiebedrijf dat in 1995 is opgericht! Met ruim 40 jaar ervaring op alle voorkomende soorten stucadoorswerkzaamheden van kleine tot grote projecten. Wij hebben ze al meerdere malen tot een goed einde gebracht. Vandaar beschikken wij ook over uitstekende referentie's.

Bij geschiedenis kunt u lezen hoe het verlangen is onstaan na vele jaren in de stucadoorsbranche gewerkt te hebben om een eigen bedrijf op te richten. Inmiddels zit de 2e generatie in het bedrijf, waardoor wij ons nog breder kunnen begeven in onze branche. De laatste jaren zijn de materialen en manier van werken in de stucadoorsbranche erg veranderd, hierin zijn wij meegegaan zodat wij een compleet aanbod kunnen doen aan onze opdrachtgevers. Wij hebben ons aangesloten bij de NOA en Stuckeur ook zijn wij lid van bedrijfsschap Afbouw. Mede door deze organisatie's staan wij achter ons werk en weet u dat u met een gerenommeerd bedrijf in zee gaat! Ons streven is kwaliteit leveren voor een redelijke prijs. Wij wensen u veel plezier bij het bekijken van deze website.

Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan

Bel mij op 06 - 226 037 81

Jan Avé, Avera Stucadoors

Veel ervaring in een keur aan stijlen

Onze opdrachtgevers zijn zeer divers, de Rijksgebouwendienst, particulieren, aannemers, architecten, museum's, kerken en woningbouwverenigingen. Wij begeven ons het liefst op een zo breed mogelijke markt. Wij beschikken over uitstekende referenties, ook is er een uitgebreide fotocollectie.

Avera Stucadoors is bovendien gecertificeerd als erkend leerbedrijf en aangesloten bij de NOA, Stuckeur en Bedrijfschap Afbouw. Ook zijn wij lid van het Neerlandsch Stucgilde. Mede door deze organisaties staan wij achter ons werk en weet u dat u met een gerenommeerd bedrijf in zee gaat! Ons streven is: kwaliteit leveren voor een redelijke prijs.

Wij zijn aangesloten bij de volgende organisaties voor 100% garantie!

Avera Stucadoors

Jan Ave, Avera stucadoors
Nijenburg 1
2171 CT Sassenheim
Mobiel: 06 - 226 037 81
Email: info@avera-stucadoors.nl
 

QR code


Scan met uw camera

Jan Avé

Avera stucadoors