Tadelakt is een speciale afwerkingstechniek die veel wordt gebruikt in Marokkaanse interieurs. De oorsprong van tadelakt ligt in de omgeving van Marrakech. Men ontdekte daar lang geleden een kalksoort die zich leende voor de hygiënische, waterafstotende en glanzende afwerking van diverse oppervlakken. Het kenmerkende voor Tadelakt is, dat de oppervlakte van een (gekleurde) kalklaag samengeperst en tot glans gebracht wordt met een steen. Door de verdichte kalklaag daarna met zeep te bewerken, wordt hij waterdicht en krijgt hij meer glans.

Tadelakt is uitermate geschikt voor toepassing in de badkamer en het toilet! Ook wordt het toegepast voor details zoals, schouwen, ornamenten of pilaren. Door lichtinval, structuur en glans heeft het een zeer bijzondere uitstraling op ronde wanden en bogen… Avera Stucadoors realiseert elke gewenste vorm voor u!

Vraag geheel vrijblijvend een offerte aanvragen

Heeft u een vraag of wilt u een offerte aanvragen? Gebruik dan onderstaand contactformulier. Wij streven er naar om binnen twee werkdagen na ontvangst contact met u op te nemen.

Vul uw naam in a.u.b.
Vul uw adres in a.u.b.
Vul uw woonplaats in a.u.b.
Vul uw email in a.u.b.
Vul uw telefoonnummer in a.u.b.
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input

Jan Avé, Avera Stucadoors

Heeft u hulp nodig bij uw offerte-aanvraag? U kunt mij gerust even bellen.

Jan Avé
Mobiel: 06 - 226 037 81

Veel ervaring in een keur aan stijlen

Onze opdrachtgevers zijn zeer divers, de Rijksgebouwendienst, particulieren, aannemers, architecten, museum's, kerken en woningbouwverenigingen. Wij begeven ons het liefst op een zo breed mogelijke markt. Wij beschikken over uitstekende referenties, ook is er een uitgebreide fotocollectie.

Avera Stucadoors is bovendien gecertificeerd als erkend leerbedrijf en aangesloten bij de NOA, Stuckeur en Bedrijfschap Afbouw. Ook zijn wij lid van het Neerlandsch Stucgilde. Mede door deze organisaties staan wij achter ons werk en weet u dat u met een gerenommeerd bedrijf in zee gaat! Ons streven is: kwaliteit leveren voor een redelijke prijs.

Wij zijn aangesloten bij de volgende organisaties voor 100% garantie!

Avera Stucadoors

Jan Ave, Avera stucadoors
Tweede Loosterweg 141, Hillegom
Mobiel: 06 - 226 037 81
Email: info@avera-stucadoors.nl
Postadres:
Prinses Marijkestraat 27
2181 RM Hillegom

QR code


Scan met uw camera

Jan Avé


Avera stucadoors