Wilt u een gezellige, warme sfeer in huis creëren en ook de voordelen hebben van een ijzersterke afwerking? Dan is sierpleister een goede keus. Het kleurassortiment is oneindig, dus wat uw smaak ook is, uw kleur zit erbij.

Sierpleister is er in verschillende soorten, zo is er spachtelputz, barokpleister, minigraniet, granol en rustiekputz. Ook een metallic afwerking behoort tot de mogelijkheden.

In principe is sierpleister overal mogelijk. In nieuwbouwwoningen, maar tevens in de renovatie op risicoplaatsen. Door ons word van te voren gaas aangebracht om scheuren te voorkomen. Er wordt alleen gewerkt met eersteklas pleisters, binnen-buitenkwaliteit, welke in de stucadoorswereld ruimschoots zijn sporen heeft verdiend door elasticiteit, kleurvastheid en levensduur.

De ijzersterke afwerking van sierpleister is ideaal in een gezin met kinderen omdat het stootvast is en goed schoon te maken.

Veel ervaring in een keur aan stijlen

Onze opdrachtgevers zijn zeer divers, de Rijksgebouwendienst, particulieren, aannemers, architecten, museum's, kerken en woningbouwverenigingen. Wij begeven ons het liefst op een zo breed mogelijke markt. Wij beschikken over uitstekende referenties, ook is er een uitgebreide fotocollectie.

Avera Stucadoors is bovendien gecertificeerd als erkend leerbedrijf en aangesloten bij de NOA, Stuckeur en Bedrijfschap Afbouw. Ook zijn wij lid van het Neerlandsch Stucgilde. Mede door deze organisaties staan wij achter ons werk en weet u dat u met een gerenommeerd bedrijf in zee gaat! Ons streven is: kwaliteit leveren voor een redelijke prijs.

Avera Stucadoors

Jan Ave, Avera stucadoors
Mobiel: 06 - 226 037 81
 
Postadres:
Prinses Marijkestraat 27
2181 RM Hillegom

QR code


Scan met uw camera

Jan Avé


Avera stucadoors