Wilt u iets wat een chique uitstraling creëert in uw huis? En zeer uniek is? Dan is marmerpleister iets voor u!

Marmerpleisters kunnen alleen aangebracht worden op zeer strakke, gladde ondergrond. Vaak is het dus noodzakelijk om de wanden eerst over te pleisteren voordat er een marmerpleister aangebracht kan worden. Marmerpleisters kunnen ook in 'natte' ruimtes toegepast worden, bijvoorbeeld boven de tegels in uw badkamer of toilet. Het is dan wel noodzakelijk dat de marmerpleister ter bescherming in de was gezet wordt. Tevens kan deze pleister worden afgenomen met water, als de pleister in de was staat. Kortom, dit is een hele mooie en praktische afwerking.

Om het juiste effect te bereiken wordt er een speciale techniek toegepast. Er wordt geschaatst of gesneden met een speciale spaan in een onregelmatig patroon om de mooie, natuurlijke uitstraling te verkrijgen die de marmerpleister juist zo uniek maakt. Op deze manier wordt een optimale glans bereikt. Marmerpleister is een zeer mooi, exclusief product van deze tijd, die een hele exclusieve uitstraling heeft.

Vraag geheel vrijblijvend een offerte aanvragen

Heeft u een vraag of wilt u een offerte aanvragen? Gebruik dan onderstaand contactformulier. Wij streven er naar om binnen twee werkdagen na ontvangst contact met u op te nemen.

Vul uw naam in a.u.b.
Vul uw adres in a.u.b.
Vul uw woonplaats in a.u.b.
Vul uw email in a.u.b.
Vul uw telefoonnummer in a.u.b.
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input

Jan Avé, Avera Stucadoors

Heeft u hulp nodig bij uw offerte-aanvraag? U kunt mij gerust even bellen.

Jan Avé
Mobiel: 06 - 226 037 81

Veel ervaring in een keur aan stijlen

Onze opdrachtgevers zijn zeer divers, de Rijksgebouwendienst, particulieren, aannemers, architecten, museum's, kerken en woningbouwverenigingen. Wij begeven ons het liefst op een zo breed mogelijke markt. Wij beschikken over uitstekende referenties, ook is er een uitgebreide fotocollectie.

Avera Stucadoors is bovendien gecertificeerd als erkend leerbedrijf en aangesloten bij de NOA, Stuckeur en Bedrijfschap Afbouw. Ook zijn wij lid van het Neerlandsch Stucgilde. Mede door deze organisaties staan wij achter ons werk en weet u dat u met een gerenommeerd bedrijf in zee gaat! Ons streven is: kwaliteit leveren voor een redelijke prijs.

Wij zijn aangesloten bij de volgende organisaties voor 100% garantie!

Avera Stucadoors

Jan Ave, Avera stucadoors
Tweede Loosterweg 141, Hillegom
Mobiel: 06 - 226 037 81
Email: info@avera-stucadoors.nl
Postadres:
Prinses Marijkestraat 27
2181 RM Hillegom

QR code


Scan met uw camera

Jan Avé


Avera stucadoors